River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-5.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-2.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography.jpg
       
     
Living:Stairwell AFTER 1.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-7.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-9.jpg
       
     
River-Bluff_BthroomEdit.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-6.jpg
       
     
Screen Shot 2016-09-27 at 10.58.14 AM.png
       
     
LD 0034
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-5.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-2.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography.jpg
       
     
Living:Stairwell AFTER 1.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-7.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-9.jpg
       
     
River-Bluff_BthroomEdit.jpg
       
     
River-Bluff-Tr_Cheryl-McIntosh-Photography-6.jpg
       
     
Screen Shot 2016-09-27 at 10.58.14 AM.png
       
     
LD 0034
       
     
LD 0034

This home, nestled in the tall pines of Sunrise Village, started out with great framework and unlimited potential. We were inspired by the client's eclectic bohemian style, incorporating pops of celadon and brass, while maintaining a classic feel. The dated kitchen underwent the most change. A wall was removed to open the dining room and create space to accommodate a new eating bar. Custom lighting and new hardware, paired with handmade backsplash tiles, transformed this interior into a well-loved home for this family.