_16D7596.jpg
       
     
_16D7601.jpg
       
     
_16D7565.jpg
       
     
_16D7553.jpg
       
     
_16D7666.jpg
       
     
_16D7730.jpg
       
     
_16D7751.jpg
       
     
_16D7697.jpg
       
     
LD 0057
       
     
_16D7596.jpg
       
     
_16D7601.jpg
       
     
_16D7565.jpg
       
     
_16D7553.jpg
       
     
_16D7666.jpg
       
     
_16D7730.jpg
       
     
_16D7751.jpg
       
     
_16D7697.jpg
       
     
LD 0057
       
     
LD 0057

Seattle clients purchased this townhouse on a whim with a desire to do 'a little updating' but we ended up starting from scratch for a complete remodel. Good bones, high ceilings and windows facing the forest help to bring the outside in. Vertical grain white oak custom cabinets combined with reclaimed barn wood frame the kitchen and living room adding warmth and texture along with black slate accents. The master bathroom was completely redesigned to incorporate a step up into the freestanding tub and a large walk in shower.